Sandra Huntjens Fotografie

 

Ik stel me graag even aan je voor!

Ik ben Sandra Huntjens.

Tijdens mijn PABO studie ontdekte ik hoe leuk ik t vond om te fotograferen. Kort daarna kreeg ik m'n eerste camera, waarmee ik vaak aan het experimenteren was. In die tijd begon ik met af en toe ergens in opdracht te fotograferen. Jarenlang is het vooral een leuke hobby geweest en volgde ik regelmatig een cursus of workshop.

In 2011 besloot ik te stoppen met m'n toenmalige baan en ben ik aan de Fotovakschool gaan studeren. In 2012 heb ik Sandra Huntjens Fotografie opgericht en vanaf dat moment ben ik werkzaam als freelance fotografe. Mijn beste zakelijke beslissing ooit! Wat is het geweldig te kunnen doen wat ik echt leuk vind!

Ik geniet van elk moment dat ik met m'n camera op pad ga. Of het nu gaat om het maken van een portret, een reportage op locatie, of interieur. Ik vind t heerlijk om te kijken, te zien en vast te leggen op beeld.

Back to top